17. februara 2015.

RVLS na Konferenciji Velikih Majstora Severne Amerike

Na poziv organizacionog odbora Konferencije Velikih Majstora Severne Amerike, NUVM Regularne Velike Lože Srbije Br. Ranko Vujačić boravi od 14. do 17. februara 2015. u Vankuveru, Kanada (British Columbia) čija je Velika Loža domaćin ovogodišnje konferencije.

Planirano je više bilatelarnih i multilateralnih sastanaka sa Velikim Majstorima Severno Američkog kontinenta u cilju daljeg promovisanja Regularne Velike Lože Srbije kao jedine regularne masonske vlasti na teritoriji Republike Srbije, kao i izražavanje zahvalnosti povodom pomoći postradalima od poplava koja je upućena od strane ovih Velikih Loža.

U nastavku posete SAD, na poziv Velikog Majstora Velike Lože Kalifornije, NUVM Br. Ranko Vujačić će posetiti sedište ove Velike Lože u San Francisku i upoznati se sa njihovim delovanjem, kao i sa tokom priprema za predstojeću 14. Svetsku konferenciju regularnih Velikih Loža koja će se održati od 18. do 21. novembra u San Francisku.

NUVM Br. Ranko Vujačić će Veliku Ložu Kalifornije posetiti, kako u svojstvu Velikog Majstora Regularne Velike Lože Srbije, tako i u svojstvu člana izvršnog borda Svetske Konferencije regularnih Velikih Loža.